Menu

Tilbud

Rengøring af Byggepladser, mandskabsvogne, skurvogne mv…..

Vi har i dag såvel biler som mandskab, der udelukkende arbejder på disse opgaver døgnets 24 timer – dette sikrer at kvaliteten er i top, og at vi til enhver tid kan matche de krav, der stilles på den enkelte byggeplads.

Vi har udviklet ekspertise, effektive rutiner og passende frekvenser for rengøringen, således at de fysiske rammer til enhver tid fremtræder pæne og indbydende.

Priseksempel – 8. mands skurvogn:

Ved rengøring mindst én gang ugentligt – pris pr. gang:            Kr.: 140,00 ex. moms

Rengøringen omfatter normalt følgende:

  • Affaldsspande tømmes
  • Borde og stole aftørres
  • Frie overflader aftørres
  • Toilet/bad rengøres grundigt – periodevist efterbehov afkalkning
  • Gulve fejes/støvsuges og vaskes
  • Intervalrengøring af skabe, paneler og døre

Prisen er inklusive rengøringsmidler og materiel, samt transport. På større byggepladser med over10. skurvogne kan vi tilbyde rabat på vor normale listepris.

Vi kan også supplerende tilbydeat levere toiletpapir, håndklædepapir, sæbe, rense-og håndcreme mv. til absolut konkurrencedygtige priser. Naturligvis udfører vi også grundig rengøring, hovedrengøring o.lign. af alle former for mandskabsvogne –ring og få et uforpligtende tilbud.

I tilknytning til vore ydelser på mandskabsvogne har vi stor viden og erfaring med rengøring efter håndværkere. Vi udarbejder altid præcise beskrivelser og tidsplaner i samarbejde med den ansvarlige arbejdsleder. Vi har erfaring for at netop planlægning og tæt kontakt ved afslutning af et byggeprojekt er grundlaget for et godt resultat.

 

Lige nu giver vi et særtilbud til nye kunder de første 2. mdr. på 120 kr. pr. vogn pr. gang!